пятница, 22 марта 2013 г.

Практико-орієнтований семінар


    21.03.2013 на базі Запорізької гімназії № 47 був проведений практико-орієнтований семінар з теми: «Організація роботи загальноосвітніх навчальних закладів щодо наступності між початковою та середньою ланками у викладанні математики».
     Метою семінару було  розкриття ролі шкільних методичних об’єднань  в організації роботи навчальних закладів міста з реалізації завдань перспективності та наступності у викладанні математики у початковій та середній освітніх ланках; ознайомлення учасників семінару з досвідом роботи ЗГ 47 з означеної проблеми. 
       За підсумками  семінару   керівники РМЦ та вчителя математики отримали наступні матеріали: презентації «Наступність у діяльності ШМО у викладанні математики»«Взаємодія вчителівпочаткових класів та вчителів математики в єдиному освітньому просторі», «Психолого-педагогічний супровід адаптації учнів», методичні рекомендації щодо організації взаємодії вчителів початкової ланки та вчителів математики основної школи, порівняльний аналіз змісту програм з математики для 5-х класів 2005 та2012 років, рекомендації учителю  щодо роботи з п’ятикласниками  та їх батьками , карту аналізу уроків, матеріали для учнів та їх батьків щодо розвитку пам’яті,  мислення та уваги. Запропоновані матеріали  спрямовані на поширення перспективного досвіду ЗГ №47 на навчальні заклади міста.
       Методистами ІАМЦ та слухачами семінару   висловлено  подяку  директору  ЗГ №  47   Коваль В.В. за створення сприятливих умов для проведення семінару, адміністрації гімназії та завідувачам ШМО початкових класів Бараш І.Г., кафедри природничо-математичних дисциплін Бухтіяровій О.М., вчителям Мар’яненко Н.Ю., Михайловській  Т.П., психологу Слинько М.А., соціальному педагогу Лук’яненко Ю.В. за змістовну доповідь та високу якість підготовки матеріалів семінару.

Комментариев нет:

Отправить комментарий