четверг, 12 марта 2015 г.

Вісті з семінару

26.02.2015 р. у  Запорізькій загальноосвітній школі відбувся семінар для керівників РМЦ з математики та вчителів початкових класів з теми: «Наступність у підходах до розв’язування складених задач з математики у початковій та середній освітніх ланках».
Метою семінару було  ознайомлення з методами та прийомами навчання учнів розв’язувати складені задачі, визначення  коло проблем, які виникають  в учителя щодо   формування в учнів навичок  розв’язувати складені задачі, розроблення  рекомендацій для вчителів початкової ланки та вчителів математики 5-6 класів щодо навчання учнів розв’язувати складені задачі.
У ході семінару методисти інформаційно-аналітичного методичного центру Бурлака Л.А. та Паніна С.С. розкрили традиційні підходи до розв’язуванняскладених задач у  початковій школі, проблеми у формуванні  предметних компетентностей учнів 5-6 класів щодо  розв’язування складених задач.
У ході практичної  групової роботи учасників семінару було замотивовано до розроблення прийомів  формування в учнів навичок   розв’язування складених задач.


Методист ІАМЦ  Бурлака Л.А. та слухачі семінару   висловлюють   подяку  директору ЗЗШ № 58 Шапка В.І. за створення сприятливих умов для проведення семінару.

Комментариев нет:

Отправить комментарий